Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

5 ani garanție pentru prelate camion. De ce să alegi printul Solidskin

Calitate: 5 ani garanție pentru print prelate

Prelatele de pe camioane sunt eficiente atât pentru protejarea mărfurilor transportate, cât și pentru publicitatea mobilă. Însă cu timpul, imaginea de pe suprafața prelatei se deteriorează din cauza căldurii, a ploilor sau a razelor ultraviolete. De aceea, ai nevoie de un print cu 5 ani garanție, așa cum este Solidskin.

Dintre toate metodele de printare pe prelate de camion, printul Solidskin oferă cea mai înaltă calitate a imaginii. În plus, vorbim de garanția unui produs care rezistă mulți ani sub acțiunea tuturor factorilor externi. Astfel, condițiile meteorologice sau utilizarea frecventă a prelatei nu îi vor afecta aspectul și funcționalitatea.

Află din articolul de astăzi ce este printul Solidskin, care sunt avantajele sale și când este cel mai potrivit pentru reclama prelatei.

 

Ce este printul Solidskin pentru prelate de camion

Atunci când ai o flotă de camioane te gândești la ce fel de prelate să alegi astfel încât să nu fi nevoit să repeți achiziția prea curând. Iar când vine vorba de reclame printate, alegerea cea mai bună este printul Solidskin.

Tehnologia imprimării cu cerneală solventă, precum și lacul protector cu efect lotus oferă prelatelor cu print Solidskin un aspect nou chiar și după 5 ani. Datorită calității imprimării, prelatele sunt ușor de curățat. Cu alte cuvinte, nu sunt necesare soluții chimice degresante pentru a îndepărta murdăria.

De asemenea, atât prelata, cât și printul său sunt rezistente la utilizări repetate. Indiferent de cât de des este trasă prelata, ea nu se fisurează și nu se rupe. În același fel, nici lacul printului nu este crăpat, iar apa nu se infiltrează. Suprafața hidrofobă a prelatei respinge apa, păstrând intactă grafica prelatei.

Printul nu își pierde culoarea sau strălucirea din cauza murdăriei sau a condițiilor meteorologice nefavorabile. Astfel, camioanele tale se bucură de prelate cu aspect nou pentru mult timp, precum și de o grafică detaliată.

 

Avantajele printului Solidskin pentru prelate camion

Printul Solidskin oferă o garanție de 5 ani pentru calitatea materialului, a graficii dar și a lacului protector. Ai siguranța unor produse durabile și care rezistă sub acțiunea mai multor factori. Indiferent de traseele parcurse de flota ta sau de vremea pe care o întâmpină, prelatele Solidskin rezistă.

Deși printarea convențională are costuri mai reduse, calitatea imprimării este mult mai scăzută. După puțin timp și câteva drumuri parcurse, grafica se poate decolora treptat. Astfel, reclama își pierde calitatea și vizibilitatea. În consecință, vei fi nevoit să achiziționezi o altă prelată într-un timp foarte scurt.

Printul Solidskin este potrivit pentru printarea unor suprafețe foarte mari, fiind ideală în cazul reclamelor mobile de dimensiuni extinse. Calitatea imaginii oferită de tehnica Solidskin se datorează redării întocmai a tuturor culorilor Pantone. Așadar, grafica va fi identică cu ceea ce îți dorești tu pentru remorca de camion.

Pentru că prelata beneficiază de cele mai bune tratamente care să conserve elementele grafice, este ușor de îndepărtat praful sau noroiul care pot apărea în mod uzual. Un simplu jet de apă asigură o curățare completă fără a fi nevoie de detergenți sau degresanți chimici.

 

Când să alegi printul Solidskin cu 5 ani garanție

Dacă vrei să echipezi flota de camioane cu prelate rezistente, găsești la noi cele mai bune produse. Pentru reclame mobile detaliate, printul Solidskin reprezintă o achiziție inteligentă. Te bucuri de prelate rezistente și cu un print premium care își păstrează culoarea și după 5 ani.

Totuși, dacă reclama pe care vrei să o afișezi nu este atât de detaliată, poți alege inscriptionarea prin serigrafie sau inscriptionarea prin colantare. Informează-te și despre aceste metode înainte de a lua o decizie.

Tehnica serigrafiei sau vopsirea cu șabloane presupune decuparea cu precizie a contururilor unei grafici. Ulterior, șabloanele sunt aplicate pe suprafața prelatei pentru vopsire. Vopseaua serigrafică are o rezistență ridicată la acțiunea razelor UV. De regulă, printarea prin serigrafie este potrivită pentru grafici simple tip logo sau slogan.
În cazul în care alegi să personalizezi mai mult decât prelata camionului, colantarea este metoda potrivită. Poți aplica diferite autocolante atât pe prelată, cât și pe capul tractor. De la date de contact, la nume, logo sau orice altă informație.

Folia autocolantă asigură atașarea corectă de orice suprafață, indiferent că este sau nu plată. În plus, calitatea foliei adezivă asigură rezistență la vreme capricioasă sau utilizări repetate.

Îți stăm la dispoziție pentru orice altă informație suplimentară. Nu ezita să contactezi echipa Ilcora dacă ai nevoie de ajutor. Prelate Camion oferă servicii specifice pentru realizarea personalizată, la orice dimensiuni, de prelate pentru autoutilitarele tale. Ne găsești în Săliște, Sibiu.