Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Avantajele accesoriilor Franz Miederhoff – accesorii durabile care nu ruginesc sau oxidează

Avantajele accesoriilor originale Franz Miederhoff

Atunci când vrei ca transporturile realizate de flota de camioane să fie îndeplinite rapid și în siguranță, ai nevoie de echipament potrivit. Pe lângă calitatea autovehiculelor pe care le deții, trebuie să iei în calcul și accesoriile atașate prelatelor. Iar pentru investiții potrivite, poți alege accesorii originale Franz Miederhoff.

De cele mai multe ori, piesele supuse acționării repetate se deteriorează foarte rapid. De exemplu, atunci când deschizi prelata des, accesoriile precum chingi sau închizători se uzează. Iar dacă ești în căutarea unor produse de înaltă calitate și care să se potrivească cu vehiculele flotei tale, accesoriile durabile sunt alegerea ideală.

Hai să descoperim împreună care sunt avantajele accesoriilor Franz Miederhoff și cum să-ți alegi produse rezistente pentru semiremorci.

De ce să alegi accesorii originale Franz Miederhoff pentru TIR

Cu siguranță îți verifici încărcătura înainte de drum și te asiguri că este securizată. Dar ce faci atunci când în timpul transportului, cataramele de întindere a prelatei se rup sau chingile se desfac? Vei fi nevoit să oprești și să remediezi problema. Ceea ce înseamnă un timp pierdut și un transport întârziat.

Pentru evitarea situațiilor de acest tip, ai nevoie de produse de înaltă calitate și care să se potrivească cu semiremorca. De aceea, accesoriile originale Franz Miederhoff sunt realizate din oțel care nu oxidează și nu ruginește. În plus, rezistența accesoriilor originale este un avantaj considerabil întrucât nu vei mai fi nevoit să înlocuiești piesele prea des.

Materialul din care sunt realizate accesoriile pentru TIR oferă rezistență la condiții meteorologice nefavorabile precum ploaia torențială. Mai mult decât atât, în perioada iernii nu îți vei face probleme că sarea de pe carosabil va deteriora capsele sau cataramele prelatei. Așadar, te bucuri de produse originale de la cel mai cunoscut producător european de accesorii pentru prelate.

Accesoriile sunt distribuite de Ilcora Prelate Camion Săliște Sibiu și sunt compatibile cu prelate Schmitz, Krone, Kögel sau Schwarzmüller.

Accesorii de calitate pentru semiremorci Schmitz, Krone, Kogel sau Schwarzmüller

Prelatele pentru semiremorcă au nevoie de ancorare corespunzătoare. În consecință, și accesoriile aplicate trebuie să fie rezistente. De exemplu, capsele atașate la marginile prelatei trebuie să fie distribuite egal pentru ca ea să stea întinsă. Și ca să eviți rupturile prelatei atunci când vrei să o închizi, trebuie să te asiguri că toate capsele sunt prinse strâns.

De altfel, și cataramele de întindere trebuie prinse corect pe semiremorcă pentru a nu se desface în timpul mersului. În caz contrar, riști ca mărfurile transportate să cadă sau să se împrăștie pe carosabil.

În cazul lateralelor pentru semiremorcă, rolele pentru prelată Franz Miederhoff asigură o alunecare ușoară astfel încât închiderea să se realizeze rapid. În plus, în cazul ploilor, apa nu rămâne în profilele de metal, iar accesoriile nu oxidează.

Accesoriile obișnuite pentru prelate au o rezistență mai scăzută la tensiuni, dar și la factori de mediu. Iar după o scurtă perioadă de timp, ele cedează sau ruginesc, deteriorând prelata sau chiar semiremorca. Totuși, produsele originale au avantajul rezistenței sporite, a materialelor de înaltă calitate și a compatibilității cu remorcile tale.

Printuri rezistente pentru prelatele semiremorcii

Accesoriile nepotrivite pot deteriora prelatele sau tavanele pentru semiremorcă. Iar dacă alegi produse doar din prisma costurilor mai reduse, atunci vei fi nevoit să plătești în plus și pentru înlocuirea prelatei.

Pentru investiții inteligente și costuri reduse pe termen lung, cea mai bună opțiune este reprezentată de alegerea accesoriilor Franz Miederhoff și a prelatei cu printul Solidskin. Dacă vrei ca firma ta să aibă publicitate mobilă, printarea prelatelor vine cu numeroase beneficii.

Suprafața mare de inscripționare îți permite să adaugi orice informație îți dorești. Iar dacă ai deja în minte o grafică detaliată, printarea cu tehnologia Solidskin îți garantează calitatea imaginii pentru cel puțin 5 ani. 

Nu trebuie să îți faci griji că prelata se va decolora. Datorită lacului protector, culorile Pantone vor avea aceeași intensitate după mai mulți ani. În plus, lacul asigură protecție împotriva fisurilor și a rupturilor. Iar curățarea prelatei se face doar cu apă și fără ca murdăria să păteze suprafața printată.

Prelatele pentru semiremorci și accesoriile originale Franz Miederhoff îți garantează calitate și rezistență pentru transporturi îndelungate. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii.