Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Avantajele colantării pe caroseria semiremorcii

Avantajele colantării pentru caroserie de semiremorcă

Probabil că ai investit într-o flotă de camioane pentru a putea duce la bun sfârșit cursele și transporturile. Însă știai că poți utiliza semiremorcile și cu alt scop? Cu alte cuvinte, poți beneficia de reclamă permanentă prin colantarea caroseriei de semiremorcă.

În funcție de autovehiculele pe care le ai, noi venim cu soluții pentru nevoile tale. Indiferent că ai semiremorci Schmitz, Krone, Kögel sau Schwarzmüller, la noi găsești soluții de printare pe caroserie sau prelate camion de cea mai bună calitate.

Și ca să fii sigur că faci alegerea potrivită, povestim în articolul de astăzi despre toate avantajele colantării pe caroserie de semiremorcă.

De ce să colantezi caroseria semiremorcii

Dacă nu te-ai gândit la posibilitatea de a-ți promova afacerea, trebuie să știi că poți să te bucuri de publicitate mobilă prin printarea pe caroserie. Așadar, atunci când vehiculele tale străbat drumuri lungi, afacerea ta va fi văzută de participanții la trafic.

Colantarea presupune aplicarea unei folii adezive din PVC decupată după forma dorită de client. Se pot afișa logo-ul, numele firmei sau website-ul. De regulă, colantul este de dimensiuni mari și poate acoperi părțile laterale ale caroseriei de semiremorcă, precum și ușile din spate. Cu toate acestea, putem crea un autocolant de dimensiunea pe care o dorești.

Folia adezivă are avantajul rezistenței crescute la diferiți factori externi, precum ploaie, vânt sau raze UV. Așadar, colantul nu se va dezlipi, nu se va rupe și nu se va decolora în timp. Lacul protector de pe suprafața materialului PVC asigură rezistență crescută la deteriorare.

Colant de calitate pentru semiremorci de camion

La Prelate Camion ne ocupăm întotdeauna să folosim materiale de cea mai bună calitate pentru ca tu să te bucuri de investițiile pe care le faci. De aceea, folosim autocolant ORAFOL 751 Performance Cast.

Autocolantul are o grosime de doar 60 de microni și mult mai puține șanse de a fi agățat sau dezlipit de pe caroserie. Culorile foliei au nuanțe vii și sunt acoperite de un strat strălucitor cu rol protector. De asemenea, poți opta pentru autocolante albe sau negre cu textură mată.

Datorită materialului rezistent, autocolantul ORAFOL poate fi aplicat chiar și pe suprafețe care prezintă denivelări. Așadar, vei știi sigur că reclama ta mobilă va rămâne intactă chiar și după mai mulți ani.

Suntem alături de tine în îndeplinirea proiectelor tale. La Prelate Camion avem întotdeauna grijă să îți furnizăm produse și servicii de cea mai înaltă calitate. De la montaje tavane în 50 de minute și până la printul Solidskin cu 5 ani garanție, toate sunt la noi în Săliște, Sibiu.