Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Avantajele reclamei mobile. Printuri de dimensiuni mari pe prelate camion

De ce să alegi reclama mobilă pentru prelate camion

Orice afacere merită să fie promovată. Și dacă nu ești sigur de cele mai utile metode, atunci trebuie să știi că poți opta pentru reclama mobilă. Poți să afișezi reclama firmei tale sau doar un logo pe prelatele camioanelor.

Există o mulțime de avantaje și motive pentru care să alegi publicitatea mobilă pentru afacerea ta, indiferent care este ea. Iar dacă nu ești sigur, am pregătit tot ce trebuie să știi despre reclame pe prelate de camion în acest articol.

De ce să alegi reclama mobilă pentru camionul tău

Dacă deții o flotă de camioane, atunci este foarte util să optezi pentru publicitatea mobilă. Reclama ta poate fi printată pe prelatele camioanelor și astfel, te bucuri de promovare mai eficientă și mult mai simplă.

Iată care sunt avantajele reclamelor printate pe prelate camion:

  • Reclama poate fi distribuită în mai multe zone în funcție de traseu, spre deosebire de panourile publicitare amplasate în zone frecvent tranzitate;
  • Grafica de pe prelatele camioanelor este mai ușor de ținut minte;
  • Reclama poate fi afișată pentru o perioadă mult mai lungă;
  • Publicitatea pe prelate este foarte ușor de identificat în trafic;
  • Prelatele printate sunt o metodă discretă, dar eficientă de afișare a reclamei;
  • Suprafața prelatei de camion este mai mare decât cea a panoului publicitar, astfel că se pot aplica grafici sau fonturi mai mari;
  • Reclama mobilă este mai puțin deranjantă pentru privitori și mai ușor de ținut minte;
  • Nu ai nevoie de aprobări pentru afișarea reclamelor pe prelate de camion, spre deosebire de panourile publicitare;
  • Reclamele se pot aplica pe 3 suprafețe: două laterale și partea din spate a camionului;
  • Reclama asigură expunere neîngrădită pentru mesajul tău - nu depinzi de abonamente, condiții impuse de colaboratori sau de perioade de timp specifice. 

Printul Solidskin pentru grafici detaliate

Te-ai gândit să alegi publicitatea mobilă pentru afacerea ta? Atunci pasul următor este să optezi pentru un tip de print. Și dacă te întrebi de ce este important, atunci trebuie să știi că publicitatea de calitate este redată de calitatea printului.

Cu alte cuvinte, o prelată cu o grafică detaliată și culori vii, care rezistă mai mult timp, îți garantează succesul. Așadar, ai nevoie de printul Solidskin pentru prelate camion. Ai parte de prelate din cele mai bune materiale care sunt inscripționate cu ajutorul celei mai noi tehnologii.

Grafica este redată conform design-ului digital, prin folosirea de cerneală solventă. Astfel, culorile printului sunt vii și în conformitate cu nuanțele Pantone. De asemenea, prelata și printul sunt protejate cu ajutorul unui strat de lac cu efect lotus care nu permite infiltrarea apei. Și nici nu trebuie să îți faci griji că grafica s-ar putea decolora din cauza razelor UV.

Printul Solidskin vine cu avantajul unei garanții de 5 ani pentru calitatea prelatei și a graficii. Așadar, dacă alegi printarea cu tehnologia Solidskin ai parte de publicitate mobilă de calitate pentru un timp îndelungat.

Tehnologii de imprimare pentru prelate camion

Prelatele pentru camion sunt ideale și atunci când vrei ca denumirea brandului tău să fie ușor de identificat. Cu ajutorul inscripționării prin serigrafie, poți să afișezi un logo, o denumire sau un simbol pe toată suprafața prelatei.

Tehnica presupune decuparea precisă a șabloanelor în forma dorită de tine. Ulterior, ele sunt aplicate pe prelată, iar vopseaua serigrafică este distribuită uniform. Avantajul serigrafiei este precizia și rapiditatea în aplicare. În plus, se pot combina mai multe culori, în funcție de preferințe.

De regulă, tehnica serigrafică este mai potrivită atunci când vorbim de grafici simple, de dimensiuni mari.

Dacă vrei să afișezi date de contact pe prelata de camion, precum adresa firmei sau numărul de telefon, atunci este mai indicat să optezi pentru inscripționarea prin colantare. Ea presupune decuparea unui autocolant rezistent în forma dorită și aplicarea lui pe camion. Colantarea se folosește adesea atunci când vorbim despre printarea pe caroserie.

Tehnica de colantare asigură rezistență și vizibilitate graficii datorită materialelor de înaltă calitate. Așadar, folia este special confecționată pentru a rezista la exterior și sub acțiunea factorilor externi.

Tot ce trebuie să faci pentru a-ți promova campania este să vii la Ilcora, iar noi ne ocupăm de grafica pe care o dorești. În funcție de nevoile tale, te ajutăm să alegi cea mai potrivită metodă de publicitate mobilă. Vino la Prelate Camion în Săliște, Sibiu.