Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Ilcora Prelate Săliște prezentă la Truck Tuning Art 2022 – Ediția a II-a Alba-Iulia

Truck Tuning Art 2022 – Ilcora Săliște prin Prelate Camion

Între 5 și 7 august 2022, Ilcora, firma din Săliște Sibiu cunoscută pentru serviciile sale dedicate personalizării prelatelor pentru camion, a participat în calitate de sponsor oficial alături de FIV Trans la cea de-a doua ediție Truck Tuning Art de la Alba Iulia. Evenimentul a avut loc în Cetatea Alba Carolina, unde s-au înscris aproximativ 80 de camioane personalizate.

Programul evenimentului a debutat cu un tur al Cetății, urmat de expoziția propriu- zisă a camioanelor. Vizitatorii au putut asista în cea de-a doua seară a evenimentului la un spectacolul de lumini pus în scenă de autovehiculele participante.

În cadrul Truck Tuning Art 2022, camioanele au putut fi înscrise la 6 categorii de competiție:
● Best Truck of the Show;
● Best interior;
● Best paint;
● Best sound;
● Best exhaust;
● Best holland style.

Desemnat de spectatori ca fiind cel mai frumos camion al Track Tuning Art 2022, camionul Venom al firmei FIV Trans a câștigat locul I.

Modelul grafic aplicat pe caroseria autovehiculului realizat cu printul Solidskin s-a făcut remarcat prin calitatea detaliilor și intensitatea culorilor. Realizată în urmă cu un an, grafica Venom și-a păstrat aspectul datorită calității specifice tehnologiei Solidskin.

Compania de transport câștigătoare a participat la Truck Tuning Art cu mai multe camioane. Printre ele s-a numărat și un alt vehicul admirat de cei prezenți, imprimat cu ajutorul aceleiași tehnici amintite deja, având grafica Batman.

Printul Solidskin, disponibil prin serviciile Ilcora Săliște Sibiu, oferă o garanție de 5 ani, atât pentru calitatea imaginilor cât și pentru cea a prelatei.
Mai multe fotografii din cadrul expoziției se găsesc în galeria disponibilă la finalul articolului, dar și pe pagina oficială a evenimentului.

Printul Solidskin premiat la expoziția de camioane Alba Iulia – ediția 2022

Cu ce se face remarcată tehnologia de imprimare Solidskin?

Datorită stratului de protecție poliuretan, prelata nu prezintă fisuri sau rupturi, chiar și după utilizări îndelungate sau expuneri la razele UV. Dezvoltat de firma Printable Olanda, stratul de protecție asigură o acoperire uniformă pe suprafața prelatei, protejând grafica aplicată.

Astfel, curățarea camionului este mult mai simplă, fără a fi necesare soluții chimice pentru îndepărtarea murdăriei. Prelatele Solidskin se deosebesc de soluțiile tradiționale de printare prin rezistența crescută și aplicabilitatea lor pe camioane de dimensiuni mari sau atipice. 

Calitatea tehnologiei Solidskin este oferită exclusiv de Ilcora Prelate Săliște Sibiu prin parteneriatul cu firma Printable Olanda. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, Prelate Camion Sibiu este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de servicii pentru reclame mobile.

Pentru mai multe informații nu ezitați să folosiți datele noastre de contact.