Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

O prelată pentru container ce iese în evidență!

Prelate Solidskin! Un container ce iese in evidenta!

Clientul nostru Prointermed a optat pentru inscripționarea prin policromie: cea mai vie metodă de prezentare a reclamei în timpul mersului, care permite aplicarea imaginilor și a graficii proprii direct pe prelată.

Cu un mecanism similar semiremorcilor, cele două perdele stânga dreapta ale containerului, s-au confecționat cu material special de tipul Valmex Print de 900 gr/mp, având întărituri atât pe lungimea cât și pe înălțimea prelatei.

În pozele de mai jos puteți vizualiza produsul înainte și după confecționarea de către Ilcora Prelate Săliște:

Înainte:

După:

Mai multe despre inscriptionarea prin policromie:

Cu toții știm că brandul este important. Așa că, dacă vrei ca brandul sau imaginea ta să fie cunoscută, vino la Ilcora Săliște pentru inscripționări de diferite feluri.

În cazul de față, clientul a optat pentru inscripționarea prin policromie, adică imprimarea directă a materialul de prelată. Acest tip de inscriptionare are avantajul că se poate imprima orice imagine sau grafică direct pe material. Inclusiv culoarea firmei poate fi imprimată. Astfel, clienții îți vor recunoaște afacerea din mers și se vor identifica imediat cu ea.

La Prelate Săliște putem oferi un print digital de lungă durată, cu o claritate a imaginii și o intensitate a culorilor excelente. Mai mult, oferim și varianta premium de printare digitală, denumită Solidskin, la care se oferă o garanție de 5 ani. Această variantă premium se face pe un material special, acoperit cu un strat de lac care nu permite murdăriei să se depuna pe prelată. Mai multe informații despre acest tip de print se pot citi direct pe site-ul dedicat acestuia: www.solidskin.ro