Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Tavane originale Schmitz, Krone, Kögel, Schwarzmüller montate în doar 50 de minute

Tavane Schmitz, Krone, Kögel, Schwarzmüller montate în 50 de min

Transporturile realizate cu TIR-ul sau camionul necesită prelate sau tavane de protecție, indiferent de marfa încărcată. Condițiile meteorologice și cele de trafic nu sunt întotdeauna optime. Iar pentru a te asigura că nu vei avea parte de situații neplăcute sau întârzieri ale transportului, ai nevoie de tavane originale pentru semiremorci.

Și pentru că orice minut este prețios, Ilcora Prelate Săliște Sibiu îți aduce prelate tavan de cea mai înaltă calitate care sunt realizate și montate în 50 de minute. Sistemul Drive In facilitează montarea prelatei imediat după confecționare. Astăzi îți vom arăta de ce să alegi prelate camion Schmitz, Krone, Kögel sau Schwarzmüller originale.


Tavane Schmitz pentru semiremorci

Schmitz Cargobull este o companie producătoare și distribuitoare de semiremorci. Firma și-a început activitatea în 1892, iar în prezent sunt printre cele mai cunoscute companii pentru remorci și semiremorci de tonaj mare.

Dacă ai o semiremorcă Schmitz, atunci ești probabil în căutarea unei prelate tavan. Indiferent de dimensiunile autocamionului tău, Prelate Camion îți aduce prelate personalizate. Realizăm tavane la comandă la prețuri avantajoase, iar pentru montare nu trebuie să îți faci griji. Întreg procesul durează 50 de minute prin Drive In.


De ce să alegi prelate semiremorcă Krone pentru flota ta

Preferată pentru calitatea semiremorcilor pe care le produce, Krone se află în topul celor mai bune companii care produc semiremorci. Firma are o istorie de peste 110 ani și și-a câștigat notorietatea prin inovații și calitatea serviciilor.

Printre firmele de distribuție, semiremorcile Krone sunt des alese. Din acest motiv, realizăm tavane originale Krone, compatibile cu toate modelele existente. Prelatele sunt realizate pe comandă și pot fi personalizate în funcție de structura semiremorcilor.


Prelate tavan Kögel realizate în 50 de minute

Pentru transporturile realizate rapid și în parametri optimi, compania Kögel oferă o gamă variată de semiremorci potrivite pentru mai multe tipuri de mărfuri. De la îmbrăcăminte, electronice și electrocasnice la mărfuri periculoase sau alimente congelate.

Tavanele originale pentru semiremorcile Kögel sunt o necesitate. Iar pentru a asigura calitatea transportului, ai nevoie de prelate tavan potrivite. Confecționăm tavane pentru semiremorci Kögel pe care le montăm ulterior în cel mai scurt timp posibil: 50 de minute.


Montare tavane Schwarzmüller în mai puțin de o oră

Compania Schwarzmüller este un furnizor de vehicule comerciale tractabile, având un portofoliu vast în soluții personalizate pentru transport. Datorită calității serviciilor, compania Schwarzmüller s-a putut extinde în toată Europa, având peste 21 de sedii.

Ilcora Prelate Săliște are prelate originale Schwarzmüller pentru semiremorci. Ne ocupăm de tavanul vehiculului tău tractabil pentru ca transportarea mărfurilor să fie făcută în siguranță. Prelatele tip tavan se realizează la comandă pentru toate tipurile de semiremorci Schwarzmüller.

Pentru că semiremorcile Schmitz, Krone, Kögel și Schwarzmüller sunt cele mai apreciate de către firmele de distribuție, îți oferim o gamă variată de prelate tavan originale. În mai puțin de o oră realizăm și montăm tavane pentru cei mai buni producători de semiremorci.