Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Printare convențională vs. printul Solidskin. Ce sa alegi daca ai nevoie de un print premium pentru camion

Printul premium Solidskin pentru prelatele camioanelor

Ce este printul Solidskin pentru prelatele camionului

Reclamele aplicate pe prelatele camionului sunt o modalitate eficientă de promovare. Însă autoturismele străbat drumuri lungi indiferent de vreme. De cele mai multe ori, imaginea imprimată pe prelată este deteriorată din cauza condițiilor meteorologice. Printarea convențională utilizează cerneală și lacuri care își pierd proprietățile după expuneri îndelungate la condiții meteorologice nefavorabile sau diferiți factori externi.

De aceea, vrem să discutăm astăzi despre printul Solidskin, o modalitate inovativă de printare pe prelate care asigură o garanție a calității de 5 ani. Cu alte cuvinte, imaginea își păstrează calitatea chiar și la mult timp de la prima printare. În plus, materialul din care este realizată prelata și tratamentele aplicate asigură rezistența la rupturi, fisuri și deteriorări.

Prelatele cu print Solidskin sunt rezistente și nu necesită curățare constantă datorită texturii și a lacului de protecție cu efect lotus. Suprafața hidrofobă nu permite apei să se infiltreze în material sau să deterioreze printul, iar curățarea prelatei se poate face utilizând un jet de apă, fără soluții chimice. Așadar, murdăria nu rămâne impregnată în material și se poate îndepărta cu ușurință de pe suprafața acesteia.

În plus, materialul utilizat pentru fabricarea prelatelor este rezistent la forțe și utilizări
îndelungate. Astfel, lacul protector de la suprafață nu se crapă, iar printul își păstrează proprietățile inițiale.

De ce să alegi printul Solidskin: avantajele printului premium

Printul Solidskin are o garanție a calității de 5 ani care asigură păstrarea intensității culorii, rezistența lacului de protecție la murdărie și utilizare constantă, precum și rezistența împotriva fisurilor. Deși printarea convențională are un preț mai scăzut, prelata își pierde rapid calitățile, chiar și după primul an de utilizare. Ulterior, este nevoie de achiziționarea unei prelate noi și, implicit, de noi investiții.


Totuși, avantajele Solidskin nu se opresc aici. Prelatele beneficiază de un proces de tipărire premium cu cerneală solventă, ideală pentru tipărirea la scară largă a imaginilor. Așadar, grafica de pe prelata camionului va avea o calitate excepțională prin culori vii și detalii clare. Pentru redarea cu acuratețe a imaginilor, printul Solidskin poate utiliza orice nuanță din paleta Pantone. 

Datorită aplicării unui lac de protecție rezistent și distribuit uniform pe toată suprafața, prelata are o rezistență mai mare la murdărie, forțe și chiar și la razele UV. La printarea convențională, reclamele aplicate pe prelate își pierd din calitatea culorilor din cauza expunerii îndelungate la razele solare și a calității scăzute a printului.

Prelatele printate cu tehnologia Solidskin oferă o calitate inegalabilă. Prelatele sunt printate în Olanda și distribuite exclusiv de Ilcora Prelate Săliște Sibiu. Materialele sunt aduse și confecționate la comandă pentru dimensiunile autoutilitarei tale, așadar, nu îți faci griji că materialul nu se va așeza uniform pe cadrul camionului.

Pe scurt, cu ajutorul acestei tehnologii, reclama poate fi văzută de o audiență mai mare, în funcție de traseele pe care le parcurg vehiculele. Comparativ cu montarea unor panouri stradale, publicitatea mobilă este mai avantajoasă și oferă rezultate mult mai bune, chiar și după mai mulți ani.

Pe ce tip de prelate se folosește printul Solidskin?

Dacă deții mai multe autoutilitare de dimensiuni variabile, ai siguranța că poți aplica prelate la dimensiuni potrivite. Te bucuri de aceleași beneficii ale printului Solidskin, indiferent de dimensiunea autovehicului. Noi confecționăm prelate care să îmbine perfect calitatea printului cu acoperirea ideală a cadrului de remorcă.

Așadar, poți alege pentru flota pe care o ai:

Prelate pentru tir și semiremorcă
Prelate pentru tavan
Prelate anti-vandalism
Prelate pentru bascule

Indiferent ce fel de prelată este necesară, calitatea printului Solidskin asigură o
utilizare îndelungată și la cele mai înalte standarde.

Fie că vorbim despre prelate de dimensiuni foarte mari sau prelate pentru remorci de dimensiuni reduse, grafica are o calitate la fel de înaltă.

Pentru mai multe informații și pentru o cotație de preț, nu ezita să ne contactezi.