Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Producător prelate Săliște: lângă tine din 1991

Producător Prelate Camion – în Săliște din 1991

Fie că vorbim de transporturi naționale sau internaționale, știi că ai nevoie de camioane bune și de semiremorci de calitate. Drumurile parcurse de flota ta trebuie să ajungă la destinație la timp și în siguranță. De aceea, ai nevoie de prelate de cea mai bună calitate, pe care le găsești la Prelate Camion Săliște Sibiu.

Producem prelate încă din 1991 și oferim produse potrivite pentru fiecare camion. De la prelate tavan Schmitz, Krone, Kögel sau Schwarzmüller la accesorii pentru semiremorci de la producătorul Franz Miederhoff, le găsești pe toate la noi, în Săliște, Sibiu.

Prelate camion în Săliște: producătorul principal în România

Experiența de peste 30 de ani în domeniul producerii prelatelor de camion și serviciile de calitate ne fac alegerea preferată de transportatori. Oferim accesorii pentru semiremorci și prelate originale certificate. Ne ocupăm de producerea cât mai rapidă a prelatelor pentru ca tu să poți avea parte rapid de produsul dorit. 

Iar când vine vorba de publicitate mobilă, te ajutăm cu aplicarea graficilor cu ajutorul printului Solidskin, cea mai nouă tehnologie de imprimare pe prelate. Tu vii cu imaginea, iar noi ne ocupăm de printare pe prelate. Și ca să te convingi de calitatea serviciilor noastre, îți oferim 5 ani garanție cu printul Solidskin.

Prelatele și lateralele pentru semiremorcă nu se deteriorează și nu se îngălbenesc, iar imaginea nu își pierde culorile. De ce? Datorită printării cu cerneală solventă care permite redarea întocmai a culorilor Pantone. În plus, lacul de protecție respinge murdăria și nu permite razelor UV să decoloreze prelata.

Prelate Săliște Sibiu  – Specialist în prelate din 1991

Prelate Camion Săliște Sibiu oferă o gamă variată de produse și servicii pentru clienți. Punem la dispoziție diverse tipuri de prelate, potrivite pentru orice camion:

Ai nevoie de prelate tavan pentru TIR-uri sau camioane? 

La Prelate Camion îți oferim prelate tavan montate în 50 de minute în sistem Drive In. Vii cu autovehiculul tău, iar în mai puțin de o oră noi confecționăm prelata și o montăm în locul celei vechi. 

Îți oferim tavane originale pentru semiremorci Schmitz, Krone, Kögel sau Schwarzmüller.

Suntem alături de tine încă din 1991 și îți oferim ajutor specializat în domeniul prelatelor auto. Nu ezita să contactezi experții Ilcora pentru sfaturi și informații suplimentare.