Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Prelate reciclate, din grijă pentru mediu prin parteneriatul Ilcora - FREITAG

Genți și accesorii originale din prelate de camion uzate

Ai o flotă de camioane și cu siguranță ai grijă la funcționalitatea lor. De la cel mai mic șurub și până la stabilitatea ansamblului, toate trebuie să fie perfect funcționale. Dacă prelatele pentru semiremorci se deteriorează, te ocupi cu rapiditate să le înlocuiești. Însă ce faci cu prelatele de camion uzate?

Sigur nu le iei acasă și nici nu le depozitezi în garajul camioanelor tale. Probabil că prelatele nu îți mai sunt folositoare și vrei să te bucuri de noua ta achiziție.

Datorită parteneriatului dintre Prelate Camion și firma elvețiană FREITAG, prelatele uzate sunt reciclate și refolosite. Vezi în articolul de astăzi ce se întâmplă cu prelatele de camion folosite și ce formă prind după reciclare.

Pași pentru reciclarea prelatelor de camion

Ca prim pas, prelatele de camion sunt preluate și testate atent. În cazul în care ele nu sunt în conformitate cu standardele firmei FREITAG, sunt trimise către reciclare. Dacă prelata trece de analiza compoziției, ea este prelucrată ulterior pentru confecționarea produselor, printre care genți și accesorii.

După preluare, prelatele sunt tăiate din structura originală. Astfel, materialul prelatei este separat de structurile metalice sau de cusăturile adiționale. Materialele sunt apoi spălate și curățate de orice fel de murdărie. În etapa de întreținere a materialelor, prelatele sunt separate în funcție de culori și aspect.

Pentru confecționarea genților și a accesoriilor, un designer se ocupă de alegerea părților potrivite din materiale. Astfel, produsele fabricate ulterior au un design unic și atractiv. Materialele de prelată sunt trimise către parteneri pentru fabricarea accesoriilor prin procesul de tăiere și cusut.

După ce produsele sunt finalizate, un fotograf se ocupă de fotografierea lor pentru a fi urcate pe platforma online FREITAG.

Accesorii originale confecționate din prelate de camion

Prin prelucrarea prelatelor de camion uzate, firma FREITAG produce genți și accesorii de calitate ce pot fi folosite în orice moment. Așadar, printre produse se numără:

 • ghiozdane și rucsacuri;
 • genți de voiaj;
 • genți de cumpărături;
 • sacoșe;
 • poșete;
 • genți poștaș;
 • genți pentru echipament sportiv;
 • genți de laptop;

Gențile sunt rezistente și impermeabile, având caracteristicile unei prelate de camion. Ele sunt prevăzute cu fermoare și barete speciale pentru utilizare mult mai ușoară. Gențile sunt create pentru a putea fi folosite cât mai eficient. 

De exemplu, în interior se găsesc buzunare adiționale pentru depozitare și căptușeală specială pentru a proteja bunurile din interiorul rucsacului.

Iată și lista accesoriilor produse de FREITAG, cu ajutorul prelatelor uzate:

 • gentuțe pentru telefon și laptop;
 • genți pentru cosmetice;
 • coperți de agende;
 • portofele;
 • brelocuri pentru chei.

Portofelele sunt realizate conform dimensiunilor cardurilor și bancnotelor. În plus, găsești buzunare speciale pentru a depozita documentele tale sau ale mașinii. Așadar, nu trebuie să îți faci griji că permisul, talonul sau buletinul nu sunt în portofel.

De ce să reciclezi prelata de camion uzată la Ilcora Săliște

Atunci când camionul tău are nevoie de o prelată nouă, te ocupi rapid să o înlocuiești. Vrei să te asiguri că transporturile tale sunt făcute în siguranță, așa că alegi prelate camion de cea mai bună calitate. Iar dacă nu știi ce să faci cu cea veche, îți spunem noi.

Vii în Săliște, Sibiu, la Ilcora. După ce montăm noua prelată pentru autovehiculul tău, o preluăm pe cea veche și o trimitem la FREITAG. Echipa din Elveția se ocupă ca prelata cea veche să devină o geantă frumoasă și utilă. În plus, tu scapi de grija prelatei uzate.

Avantajul este că se reduc mult emisiile de carbon într-un procent considerabil. De ce? Pentru că prelata este reutilizată și nu este necesar ca ea să fie topită pentru refabricare. Prin reciclarea prelatelor, Ilcora Prelate Camion și FREITAG au grijă de mediul înconjurător.

Vrei să contribui și tu la un mediu mult mai verde? Hai să îți schimbi prelata în Săliște, Sibiu și descoperă cum ajuți la producerea unei genți unice și ecologice.