Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

Prelata tirului tău s-a deteriorat? Schimb-o la Prelate Camion

Schimbare prelate de camion în Săliște, Sibiu

Atunci când îți echipezi complet flota de camioane, sigur te gândești la cele mai mici detalii. Și cu siguranță iei în calcul schimbarea prelatelor de camion atunci când se deteriorează. Chiar și dacă vorbim despre o cusătură desprinsă sau despre o ruptură de proporții.

Și ca să te asiguri că nu vei repeta procedura prea devreme, trebuie să alegi o prelată de calitate. De aceea, la Prelate Camion îți oferim soluții durabile pentru vehiculele tale, indiferent ce dimensiuni au.

Poți alege prelate personalizate, atât ca mărime, cât și ca print. 

Printuri și prelate originale de la producător în Săliște, Sibiu

Dacă fiecare camion pe care îl ai se bucură de avantajele unei prelate, de ce să nu profiți de un spațiu prielnic pentru reclama mobilă? Afișezi datele firmei tale sau o grafică detaliată și ai parte de promovare garantată.

Și nici nu trebuie să îți faci griji în legătură cu imprimarea graficii. La noi, în Săliște, Sibiu găsești prelate potrivite pentru camion și metode de printare conform nevoilor tale. Pentru reclame de mari dimensiuni, poți beneficia de avantajul printului Solidskin cu 5 ani garanție.

Cu alte cuvinte, te bucuri de o prelată de calitate, croită la dimensiuni potrivite și care se deosebește de celelalte prin calitatea imprimării. Chiar și după 5 ani de utilizare intensă, prelata cu tehnologie Solidskin arată ca una nouă.

Te întrebi cum e posibil?

Calitatea printului, intensitatea culorilor și lacul de protecție rezistent asigură eficiență garantată împotriva deteriorărilor. Prelatele convenționale își pierd aspectul colorat după un an deoarece acțiunea razelor UV le decolorează.

În plus, lacul se crapă și apa care se infiltrează ajunge să producă mucegaiuri pe suprafața prelatei.

Cu tehnologia Solidskin, te bucuri de o grafică detaliată, în conformitate cu proiectul din format digital. Poți avea o reclamă de dimensiuni mari la o rezoluție de excepție, datorită sistemului inovativ de printare cu cerneală solventă. În plus, te bucuri de culori Pantone redate întocmai.

Schimbare prelate în mai puțin de o oră

Chiar și dacă nu ai timp să zăbovești, noi te ajutăm cu orice ai nevoie, în cel mai scurt timp. Vino cu camionul la noi, iar în doar 50 de minute îți schimbăm prelata. Totul în sistem Drive-In.

Nici nu trebuie să îți faci griji de vechea prelată. Va fi demontată de specialiștii noștri, iar partenerul nostru Freitag o va prelua pentru confecționarea accesoriilor din prelate reciclate.

Și ca să fii sigur că timpul de așteptare este scurt, putem confecționa prelate după seria de șasiu pe care ne-o indici.

Iar cât timp tu te bucuri de călătoria până în Săliște, Sibiu, noi punem la punct prelata pentru camionul tău.

Pentru mai multe informații despre produsele și serviciile Prelate Camion, contactează-ne cu încredere. Îți stăm la dispoziție cu sfaturi și informații utile.