Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

De ce să alegi tavane originale Schmitz pentru semiremorca ta

Avantajele tavanelor Schmitz

Vehiculele tale au nevoie de tavane potrivite pentru ca transporturile pe care le faci să fie sigure. Și cu siguranță ești prudent și conduci cu mare atenție, însă problemele pot apărea fără să-ți dai seama. Așa că ai motive să montezi tavane Schmitz pentru semiremorca ta.

Mărfurile transportate pot fi afectate de vremea neprielnică, fie că vorbim despre ploaie sau ninsoare abundentă. Nu îți dorești nici un fel de pagubă și de aceea optezi pentru montarea tavanelor pentru semiremorci de camion.

Astăzi îți arătăm toate motivele pentru care să alegi tavane croite pentru semiremorcă Schmitz.

Avantajele tavanelor Schmitz

Probabil că semiremorca ta are deja montată o prelată. Însă cum arată ea și acum cât timp ai achiziționat-o? Dacă ai observat deteriorări și rupturi, este timpul să iei în calcul achiziții noi. Însă de această dată, îți recomandăm tavan Schmitz. De ce?

Pentru că o prelată tavan Schmitz este realizată în conformitate cu dimensiunile semiremorcii. Așadar, nu îți faci griji că tavanul pentru camion nu se potrivește. Iar lista avantajelor nu se oprește aici.

Prelatele tavan sunt realizate din materiale rezistente, confecționate special pentru a face față tuturor factorilor externi, precum și utilizării intense. Tavanele Schmitz nu se crapă și nu se rup datorită suprafeței protectoare. Așadar, ploaia sau ninsoarea nu se vor infiltra în țesătura prelatei. În consecință, nici mărfurile transportate nu vor fi afectate.

Și pentru că orice camion merită o prelată tavan Schmitz, la Prelate Camion găsești soluții pentru orice buget: 

  • tavane Eco;
  • tavane Standard; 
  • tavane Premium.

Semiremorci securizate cu accesorii originale pentru tavane Schmitz

O prelată de calitate este întotdeauna dotată cu accesorii originale potrivite. De aceea, Prelate Camion îți pune la dispoziție un catalog de accesorii originale Franz Miederhoff pentru prelate tavan. Orice tavan se confecționează cu curelușe de prindere pentru traverse, sfoară pe toată lungimea tavanului și capse ovale la capacul față. Mai mult, îți poți accesoriza tavanul pentru semiremorcă cu platbandă și cauciuc la spate pentru a evita orice infiltrare de apă.

Accesoriile pentru prelate sunt distribuite exclusiv de Prelate Camion de la producătorul european Franz Miederhoff. Avantajul accesoriilor pentru tavan este redat de faptul că fiecare piesă este originală și realizată din material care nu oxidează și nu ruginește. Așadar, stai fără grijă că accesoriile se vor deteriora din cauza ploii.

Tavane Schmitz montate în doar 50 de minute

Fiecare transport este atent calculat, iar pentru tine ceasul este cel mai bun prieten. Și pentru că știm că timpul este important, îți oferim posibilitatea de a-ți schimba tavanul pentru semiremorcă în sistem Drive-In.

Ce înseamnă acest lucru? Că tu ne faci o vizită în Săliște, Sibiu, iar noi ne asigurăm că în mai puțin de o oră îți înlocuim tavanul de pe semiremorcă cu o prelată Schmitz.

Îți oferim posibilitatea de a schimba tavanul cu unul nou realizat din material de înaltă calitate, totul în 50 de minute. Prelatele tavan sunt realizate cu ajutorul tehnologiei de sudură la aer cald sau prin frecvența înaltă.

Găsești mai multe detalii pe blogul Prelate Camion. Iar dacă vrei să afli mai multe informații despre prelate tavan Schmitz, nu ezita să contactezi echipa Ilcora. Îți stăm mereu la dispoziție.