Solicită o ofertă personalizată de servicii B2B!

Sună acum: +40 731 838 347

De ce să alegi accesorii originale Schmitz pentru semiremorcă

Accesorii originale Schmitz pentru semiremorcă

Camioanele și TIR-urile care străbat drumuri sunt supuse tuturor condițiilor meteorologice și de drum existente. Și pentru că este important ca transportul să fie realizat în siguranță și cu succes, e nevoie de autovehicule și accesorii de cea mai înaltă calitate.

Achiziționarea accesoriilor potrivite pentru semiremorcă trebuie să fie o investiție bine făcută și care să asigure funcționalitate pe termen lung. Accesoriile originale pentru semiremorca Schmitz sunt alegerea potrivită pentru siguranță și eficiență sporită în transport.

Astăzi discutăm despre avantajele produselor Schmitz și de ce să alegi componente de calitate dovedită pentru semiremorcă.

Accesorii pentru semiremorcă: piese originale Schmitz 

Toate mărfurile transportate trebuie securizate în remorcă sau semiremorcă. Iar adesea, prelatele pentru camion sunt alegerea potrivită pentru a feri încărcătura de vremea capricioasă sau de orice tip de intemperii. Totuși, prelatele sunt asigurate pe semiremorcă cu ajutorul accesoriilor, iar calitatea lor determină și durata de viață.

De exemplu, prelatele pentru semiremorcă sunt închise cu ajutorul cataramelor de întindere, a întinzătoarelor și a chingilor de fixare. Ele sunt realizate din inox pentru a rezista la tensiuni mari și pentru a nu oxida. Așadar, accesoriile Schmitz sunt alegerea ideală pentru semiremorcile ale căror prelate sunt intens utilizate.

Chingile de fixare sunt concepute dintr-o parte metalică și o centură din material textil rezistent. Astfel, ele se pot utiliza pentru a întinde prelata pe cadrul semiremorcii fără grija că accesoriul s-ar putea desprinde.

Ilcora Săliște Sibiu pune la dispoziție o gamă variată de accesorii pentru semiremorcă Schmitz, de la chingi, catarame, role, bare și până la benzi reflectorizante. Accesoriile metalice sunt realizate din inox de cea mai bună calitate care nu ruginesc nici după expuneri îndelungate la agenți oxidanți. Elementele sunt originale de la cel mai cunoscut distribuitor de accesorii pentru autocamioane Franz Miederhoff și se găsesc la un preț avantajos.

Prelate și tavane Schmitz pentru semiremorcă

Pe lângă accesoriile metalice pentru semiremorcă, tavanele și prelatele Schmitz completează elementele unui camion ideal pentru transport pe distanțe mari. Prelatele se confecționează individual, pentru dimensiunea autocamionului și pot fi aplicate de către client sau de către echipa de montare.

Tavanele și prelatele pentru semiremorcă sunt realizate din material PVC rezistent. Ele au aplicat un lac protector care protejează materialul de deteriorări, rupturi sau fisuri. În plus, prelatele pentru semiremorcă pot fi utilizate pe post de publicitate mobilă pentru promovare.

Tehnologiile de printare asigură o calitate ireproșabilă a graficii care rezistă 5 ani. Așadar, imprimeul prelatei este protejat de ploaie sau raze UV care afectează în timp culoarea. Lacul protector respinge apa, iar prelata se curăță cu ușurință fără a fi nevoie de utilizarea agenților chimici de curățare.

Prelatele tip tavan pentru semiremorcă pot fi croite în funcție de dimensiune autovehiculului, dar și în funcție de bugetul alocat. Așadar, vorbim despre:

  • Tavane Eco;
  • Tavane Standard;
  • Tavane Premium.

Prelatele beneficiază de o garanție de 5 ani datorită printului Solidskin realizat cu cerneală solvent. Tehnologia inovativă a imprimării asigură rezistență și o durată de viață mai îndelungată, comparative cu prelatele convenționale.

Avantajele accesoriilor Franz Miederhoff pentru semiremorci Schmitz

Atunci când ai o semiremorcă și trebuie să transporți mărfuri, te gândești la siguranța ta, dar și a încărcăturii. Apoi, te gândești cât de important este ca marfa să ajungă la destinație în timp util. Și pentru că accesoriile semiremorcii sunt expuse permanent la factori externi, este nevoie de utilizarea unor elemente rezistente.

Închipuie-ți că unul dintre camioanele tale are o defecțiune la sistemul de închidere al prelatei, deoarece o chingă a cedat sau capsa tavanului s-a desprins. Este nevoie ca șoferul să se oprească, iar problema să fie remediată pentru a putea continua drumul. În acest fel, transportul este întârziat, iar mărfurile se pot deteriora.

De aceea, alegerea unor accesorii de calitate îți asigură drumuri neîntrerupte de incidente. Accesoriile Franz Miederhoff pentru semiremorci Schmitz au avantaje precum:

  • rezistență la tensiuni mari, deformări, rupturi;
  • rezistență la oxidare sau ruginire.
  • durată de viață îndelungată;
  • prețuri avantajoase pentru accesorii originale.

Pentru mai multe detalii legate de accesorii Schmitz pentru semiremorci sau oferte de preț pentru prelate tip tavan, contactează echipa Prelate Camion.